8. There's a hole in the world like a great black pit

and it's filled with people who are filled with shit! And the vermin of the world inhabit it...

And it goes by name of Pentryt.


Hemresan bokad. Check. 6e Juli. Lås in era döttrar!




Nu ska jag dricka kall bira i solen med Piotr. Det finns en risk att jag blir full. Är ju ändå helgdag imorgon, så man kan sova tills man storknar. Mysigt.

Dagens låttips: Hästpojken - Shane MacGowan.

7. Fun' how everything was roses when we held on to the guns

... and just because you're winning don't mean you're the lucky ones!


Fan vad jag hoppas och längtar:



Dagens låttips: Guided by voices - Hold on hope.

6. Dear Prudence

Won't you come out  to play?


Ansökan är inskickad. Nu väntar vi med spänd förväntan i några veckor. Jag tycker det känns härligt att ett litet papper kommer att förändra hela mitt liv, men jag är inte det minsta rädd. Känner mest glädje över att jag är på väg någonstans.

The sun is up, the sky is blue. It's beautiful and so are you. Dear Prudence, won't you come out to play?

På bilderna ser allting perfekt ut. Harmoni? Man kan bara hoppas.

Dagens låttips: The Beatles - Dear Prudence.

5. Boys, I ain't never seen nothin' like a Galway girl

Tog en fika med Tove och Piotr och pratade om livet här på ön när det slog oss: Det är till Galway vi måste åka. Allting som är bra med Irland och Dublin är tre gånger så bra i Galway. Vädret är bättre, damerna är fagrare och ölen är godare. Det är dit vi ska!

Så, om en vecka eller tre så tar vi och hyr oss en bil och sticker iväg för några dagar. Jag längtar så mitt huvud dunkar. Vackra vackra Galway. Det var längesedan vi sågs.

Läs bara det här:

When I woke up I was all alone
With a broken heart and a ticket home
And I ask you now, tell me what would you do
If her hair was black and her eyes were blue
I've traveled around I've been all over this world
Boys I ain't never seen nothin' like a Galway girl

Dagens låttips: Steve Earle - Galway Girl.

4. Welcome to the jungle

Måste nog börja morgonen med att slå ett slag för Guns N' Roses senaste platta Chinese Democracy. Jag vet att det tjatats mycket om att Slash och gänget är borta och att GNR dog med dem. Men även om så är fallet så är detta en helt suverän platta och faktiskt en av GNRs bättre skivor. Axl Rose låter bättre än på länge och hans underbara skärpa i rösten känns sylvass och levererar på topp. Helt klart att rekomendera.

Ikväll ska jag göra något jag aldrig trodde jag skulle få göra: fira av en tjej som ska gifta sig. Okay, jag fattar väl att det inte är någon mixed sex möhippa då hon ska få en riktig sådan av hennes inhemska vänner i Tjeckien, men det känns ändå rätt stort. Det är inte många jag känner som gifter sig, efter allt.

Imorgon blir even better: Whelans, liveband och öl bryggd på krogen. Älskar att pubarna får lov till att brygga eget, det är både billigt, suveränt gott och fantastiskt roligt att prova på.

Bring forth the dogs, we shall have a little race, you and I.

Egentligen så känns livet ganska spännande just nu.

Dagens låttips: Guns N' Roses - Better.

3. I'm throwing rocks towards the sun

Jag har precis utökat min sommarsemester med en vecka. Så nu är jag hemma i stort sett hela Juli. Det ska bli fasiken så skönt. Lite öl, lite festival, lite naket. Jag hoppas teen-fridays fortfarande håller måttet, eller hur är det med den saken, Busto?

Det ska bli en skön jävla sommar, även för hundar som oss.

Det vankas nya dagar på Xerox också. Det är fullt av nya människor, och det blir alltid en trevligare stämning då alla börjar lära känna varandra. Det är lite spännande och ibland träffar man folk som man vet att man kommer dela många öl med framöver. Och då är det värt allt trubbel att bli någons vän.

Tänkte egentligen att detta skulle bli ett mastodontinlägg, men jag måste göra mat innan jag ska beefa upp köttet och sedermera jobba.

Kamrater!

Dagens låttips: The White Stripes - Girl, you have no faith in medicine.

2. There's no place like the Purty Kitchen

There's a place in the south of Dublin where young men and women go to drown their sorrows with scotch and dry and other beverages. It's simply called the Purty Kitchen.

Och där var jag igår! På en helkväll med popcorn, eurovision, kvinnor och sprit. Och Tove, Piotr, Jari och Valeria. Vi dansade på scenen och allmänt levde om. Fick goda omdömen för mina nya supercoola jättefula glasögon från i stort sett alla. Förutom en fet, flottig irländsk fyllbult till ung dam. Men det tog jag bara som en komplimang då hon visste att hon aldrig skulle få en kille som jag. Det är skönt att vara eftertraktad. Inte sant?

Nåväl. En underbar kebab och en timme guy-talk senare så var taxin hem och sedermera min säng var jag spenderade resten av natten och morgonen.

Så, ibland är livet roligt. Även om det regnar.

Lulz.

Dagens låttips: Coldplay - Don't panic.

1. So sayeth the wise man

Så. Då börjar vi om från början. Det var tråkigt att behöva göra det här, men jag har seriöst ingen lust med att behöva förklara mitt liv för människor som tar allting så satans allvarligt.

Då jag vet att bloggen bara läses av de personer jag vill ska läsa så kommer jag kunna vara lite mer privat och öppen också, vilket säkerligen underlättar när a man wants to cry his heart out.

Håll till godo, kära kamrater, för nu börjar vi från noll igen.


Dagens låttips: Neil Young - My, my, hey, hey (out of the blue).

RSS 2.0